تله کابین حیران، سفری میان ابر ها

به هر بخش از منطقه شمال کشور که نگاه می کنیم جاذبه‌ های گردشگری بسیار زیادی را می توان یافت. این جاذبه ها در غالب جاذبه ‌های طبیعی وگردشگری باعث می‌ شوند که همه روزه و در فصول مختلف سال افراد مختلفی به منطقه شمالی کشور سفر کرده و از این مناطق گردشگری و طبیعی استفاده کنند. یکی از جمله مناطق گردشگری که در روستای حیران در نظر گرفته شده است تله کابین حیران است.

اگر دوست دارید تا گذر از میان ابرها را تجربه کنید مطمئناً طی کردن مسافتی به وسیله تله کابین حیران می تواند برای شما بسیار هیجان انگیز باشد. این مکان در سال 1390در مجموعه دهکده توریستی حیران افتتاح شد. با توجه به جذابیت هایی که تله کابین حیران برای این منطقه به وجود آورده است، خیلی زود نام آن بر سر زبان ها افتاد و بسیاری از افراد تصمیم گرفتند تا برای تجربه یک سفر هیجان انگیز به وسیله تله کابین به روستای حیران سفر کند.

 اوج سفرهای گردشگری به منطقه حیران در نیمه اول سال است و بسیاری از افراد پس از دیدن مناظر طبیعی حیران مایلند تا از این مکان نیز بازدید کرده و به وسیله آن مسافتی را بر فراز ابرها طی کنند.

 از جمله مناطقی که در طول سفر با تله کابین می توان آن ها را مشاهده کرد قلعه شیندان خواهد بود.  قدمت این قلعه به زمان ساسانیان می‌رسد و در حال حاضر در کشور آذربایجان قرار دارد. مشاهده این قلعه از درون تله کابین منظره بسیار رویایی را به وجود آورده است.

  امکانات و تفریحات تله کابین حیران

تله کابین حیران ۳۳ کابین دارد که ۳۰ کابین آن به صورت معمولی و با ظرفیت ۶ نفره طراحی شده و سه کابین آن به صورت وی آی پی موجود هستند که می توانید بسته به شرایط خود از هر یک از این کابین ها استفاده کنید. تفاوت کابین های وی آی پی در این است که در این کابین ها شما امکان پخش موسیقی، استفاده از یخچال و بهره مندی از وسایل پذیرایی به همراه مبل چرمی را خواهید داشت.

این مکان۱۵۰۰ متر طول داشته و در ارتفاع ۱۷۲۰ متری از سطح دریا قرار دارد. حداکثر سرعتی که کابین های این تله کابین خواهند داشت ۶ متر بر ثانیه است.  شاید بتوان یکی از ویژگی‌ های برتر این مکان را نسبت به سایر تله‌ کابین هایی که در ایران مورد استفاده قرار می گیرند استفاده از تجهیزات اتریشی برای ساخت این تله کابین دانست که همین امر سبب شده است تا تله کابین حیران از نظر تکنولوژی و ایمنی در زمره برترین تله‌کابین های جهانی قرار گیرد.

مجموعه تفریحی حیران شامل بخش های مختلفی است که در کنار تله کابین حیران می توان به پیست کارتینگ آن نیز اشاره کرد. اگر به سرعت و هیجان علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم که پس از امتحان نمودن تجربه سوار بر تله کابین، کارتینگ سواری را هم امتحان کنید. مطمئناً تجربه سرعت بالا در کنار دوستان و خانواده می تواند تجربه بسیار شیرینی برای شما به همراه داشته باشد.

 اطلاعات بازدید

 اگر قصد داشته باشد از این مکان دیدن کنید لازم است تا به وضعیت جوی هوا اهمیت ویژه ‌ای دهید. در صورتی که وضعیت جوی مساعد باشد همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب می توان از این مکان دیدن کنید.

برای رفتن به این مکان شگفت انگیز شما می بایست به ۳۵ کیلومتری جاده آستارا به اردبیل رفته و در منطقه ای به نام حاجی امیر، جایی بین مرز استانهای اردبیل و گیلان و همچنین جمهوری آذربایجان توقف کنید تا بتوانید ورودی تله کابین حیران را مشاهده کنید.

نویسنده:مهسا عباسی

تله کابین حیران